Xukwdyruqyc8uih89b11

GRATIS E-BOG: 12 Livslektioner for Lysarbejdere til at Leve et High Vibe Liv + GRATIS Månedlig Planlægnings Kit

En High Vibe Lightworker betyder at dele din Kærlighed og Lys med verdenen på måder, som føles rigtigt for dig. Det er underordnet, hvem du er, hvor du er fra, religion, race, mv. Alt der betyder noget, er at du vil være en kanal for Kærlighed.

Jeg vil give dig eksklusiv adgang til inspiration og motivation til at Leve et High Vibe Life på den Højeste Energifrekvens Menneskelig Muligt, hvilket betyder Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning. Jeg vil lærer dig alt, hvad jeg ved.

For at hjælpe dig med, at starte ud bedst muligt, så har jeg skrevet en helt ny e-bog 12 Livslektioner for Lightworkers til at Leve et High Vibe Life, som bliver sendt til dig så snart du har tilmeldt dig High Vibe Lysarbejder Tribet.

Løbende vil jeg sende exclusive gaver ud til medlemmerne af High Vibe Lysarbejder Tribe, helt GRATIS. Det er en lille bonus, som jeg håber vil hjælpe dig på din rejse og i din udvikling. Fordi gavnerne bliver givet GRATIS, så er det kun muligt at få dem i den éne email, hvor de bliver sendt i.

Som en ekstra BONUS vil du modtage et GRATIS Månedlig Planlægnings Kit, den sidste dag i hver måned, så du har det klar til at planlægge den kommende måned. Du vil modtage det, så længe du er på min emailing liste. - (Værdi: 119 kr/måned)

Det Månedlige Planlægnings Kit indeholde:

  • Månedlig Planner
  • Månedlig Computer Baggrund
  • Månedlig iPhone//smartphone Baggrund
  • Månedlig Motivation Visdom e-mail